TRGOINVEST-LOGO-Sc

O NAMA

 

Agencija za promet nekretnina "Trgo - Invest" je ovlaštena agencija za posredovanje u prometu nekretninama od strane MINISTARSTVA GOSPODARSTVA RH i upisana je u registar posrednika u prometu nekretnina pri HGK pod poslovnim brojem 25/2009.

OSNOVANA je i posluje od 1999. godine, s ciljem obavljanja poslova posredovanja u prometu nekretninama (kupnji, prodaji, zamjeni, najmu i zakupu nekretnina) prvenstveno na području grada Slavonskog Broda i investicijama u poslove s nekretninama u smislu izgradnje novih STAMBENO - POSLOVNIH građevina, od kupnje zemljišta, ishođenja svih potrebitih dozvola, planiranja i organizacije gradnje.

U suradnji s partnerskim agencijama radimo i na drugim područjima Republike Hrvatske.

Također svim svojim klijentima osiguravamo kvalitetnu i profesionalnu uslugu koja će pospješiti sve Vaše potrebe vezane uz opisane poslove te pravnu pomoć odvjetničkog ureda s kojim imamo Ugovor, a koji će za Vaše potrebe izvršiti provjeru dokumentacije – stanja nekretnine u zemljišnim knjigama, izradu svih potrebitih akata (predugovora - ugovora o kupoprodaji, tabularne izjave, prijedloga za upis prava vlasništva i sl.) do predaje dokumenata na razrez ili oslobađanje plaćanja poreza na promet nekretnina mjerodavnoj ispostavi Porezne uprave.

Agencija za promet nekretnina "Trgo – Invest" posjeduje važeću policu osiguranja od posljedica odgovornosti za eventualnu štetu od strane CROATIA OSIGURANJA d.d.

U cilju zaštite interesa naših klijenata, potpisnici smo Kodeksa etike posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori čiji je cilj obvezati osobe i firme koje se bave posredovanjem u prometu nekretnina na korektno poslovanje i poštivanje dobrih poslovnih običaja.